Hög tid för #vågrätt

Anmäl dig till #vågrätt-seminariet i Göteborg. Seko sjöfolk är värd för det öppna mötet. Foto: Seko sjöfolk/Dick Gillberg

Nu är det mindre än en vecka kvar tills anmälningstiden till #vågrätt-seminariet går ut.

Seminariet samlar branschföreträdare, fackförbund och ombordanställda i Göteborg 30 augusti.

– Jag tycker uppslutningen är bra från branschen, säger Mikael Lindmark, ombudsman på Seko sjöfolk och medlem av #vågrätt-arbetsgruppen.

Samtidigt uppmanar han fler ombordanställda och förtroendevalda att anmäla sig till seminariet.

– Det här är ett utmärkt tillfälle att träffa kollegor och nätverka inför det fortsatta arbetet för att motverka trakasserier inom branschen, säger han.

Annons

Föreläsare på seminariet är bland annat Charlotte Signahl som kommer att prata om genus och konsulten Göran Persson som kommer att fokusera på förändringsprocesser – och hur företag och organisationer kan få med alla i förändringsarbetet.

Läs mer: För en sjöfartsbransch utan trakasserier

Seminariet inleds med en mingellunch och det finns även flera tillfällen inlagda för både informella och mer formella diskussioner.

– Frågan om trakasserier i arbetslivet är långt från överspelad. För att åstadkomma en varaktig förändring gäller det att vara uthållig, och att arbeta smart genom att ta vara på andras erfarenheter, säger Mikael Lindmark.


#VÅGRÄTT – en sjöfartsbransch utan trakasserier

  • Plats: Folkets Hus, Järntorget, Göteborg
  • Tid: Mingellunch 11.30
  • Seminarie: 12.15-cirka 16.00

Anmäl dig på sjofolk.se!

Sista anmälningsdag för att vara med på den inledanade mingellunchen är onsdag 22 augusti.