Stena Line hissar regnbågsflaggan

Medarbetare på Stena Line i Göteborg välkomnar beslutet att sponsra EuroPride. Foto: Stena Line
Annons

Stena Line sponsrar EuroPride 2018. Rederiet kommer både delta i paraden och hissa regnbågsflaggan på utvalda fartyg och terminaler runt om i Europa.

I år hålls EuroPride i Göteborg och Stockholm mellan 27 juli till 19 augusti. Det europeiska evenemanget går av stapeln i olika städer varje år.

Nu när hbtq-eventet kommer till Göteborg går Stena Line in som bronssponsor.

– Vi på Stena Line välkomnar alla till oss, oavsett om du vill jobba här, resa med oss eller bli en av våra affärspartners. Att delta var för oss en självklarhet och vi är mycket stolta över att stå bakom EuroPride och de värderingar kring jämställhet och mångfald de representerar, säger Ian Hampton, Chief People & Communications Officer på Stena Line i ett pressmedelande.

Annons

Han framhåller även att mångfald och jämställdhet bidrar till en bättre affär för rederiet. Det hjälper Stena Line att få en större kundförståelse.

– Precis som att vi skiljer oss åt, gör även våra kunder det. Desto mer mångfacetterade och kunniga vi blir, desto bättre blir vi också på att uppfylla våra kunders önskemål och skapa en riktigt bra reseupplevelse där de känner att vi bryr oss, säger Ian Hampton.