Ulf ny vice i Stenasektionen

Ulf Norström vann valet till vice ordförande i Stenasektionen. Tillsammans med Daniel Holmgren fyller han de två posterna som vice ordförande i sektionen. Foto: Dick Gillberg

Ulf Norström är ny vice ordförande i Stenasektionen.

– Jag är glad och väldigt stolt över att bli vald, säger han.

Ulf Norströms ”hemmabåt” är Stena Scandinavica men han har den senaste tiden varit vikarie på Stenasektionen. Nu fortsätter han arbetet på fackkontoret.

Annons

– Inom den närmaste tiden ska vi besöka de olika färjorna och träffa medlemmar. Det är egentligen normalt fackligt arbete, men samtidigt kan jag passa på att presentera mig lite närmare. Det är inte alla som känner mig.

Ulf fick omkring två tredjedelar av de giltiga rösterna i valet. Sammanlagt hade 317 röster lagts varav 275 röster godkändes för räkning.

­– Tyvärr är det inte så många medlemmar som har röstat. Det tycker jag är tråkigt, jag vill gärna arbeta för att öka engagemanget bland medlemmarna. Tillsammans gör vi facket starkt, säger han.

Ulf Norström är vald på två år. Daniel Holmgren är sedan tidigare vald till den andra posten som vice ordförande i Stenasektionen.